CATIOCLEAN, EEN EXCLUSIEF DIEPREINIGENDE GELAATSBEHANDELING.

Mary Cohr speelt in op de huidige tijd. Snel kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat houdt een CatioClean® behandeling in?

Een CatioClean® behandeling is een zéér effectieve behandeling, met direct resultaat in slechts 30 minuten! Het is de enige behandeling in de wereld die diep reinigend werkt en tevens geschikt is voor alle huidtypen. De behandeling combineert een diepe reiniging en een ontspannende massage, waardoor u in een korte tijd een heldere en stralende teint krijgt.

De CatioClean® behandeling bestaat uit 3 stappen: 

1) Oppervlakkige reiniging
Een verzorgde huid begint met een goede reiniging. Uw huid wordt daarom eerst oppervlakkig gereinigd zodat u optimaal van de behandeling kunt profiteren. Uw Mary Cohr specialist zal u een professioneel huidadvies geven en tevens alle producten in de behandeling hierop aanpassen.

2) Diepte reiniging
Er wordt een diepte reinigingsbehandeling met de thermische elektrode uitgevoerd. De warmte veroorzaakt in grote mate afscheiding van toxines uit de zweet- en talgklieren. Afvalstoffen worden uit de zweetklieren geëlimineerd en het talg lost op in de reinigingsgel. De poriën worden hierdoor diep gereinigd en dode huidcellen worden verwijderd.

3) Beauty Massage
De ontspannende manuele massage wordt gegeven met het speciale “Beauty Massage Serum” voor een afvoerende werking en stimuleert de onderhuidse bloedcirculatie. De huid komt hierdoor tot rust, wordt in balans gebracht en krijgt een gezonde stralende teint. Het beauty serum bevat tal van rijke werkstoffen, waardoor uw huid gelijktijdig optimaal verzorgd wordt.